Safe and White. Whitening the natural way

Whitening

Jij wilt toch ook een stralend gebit? De Safe & White®producten helpen je gebit natuurlijk wit en gezond te houden.

De meeste andere whitening producten bevatten peroxide en zure PH waarden. Deze producten kunnen op termijn schade aan glazuur en tandvlees veroorzaken. De formule van Safe & White® met unieke actieve zuurstof formule is echter peroxidevrij en biedt dus het dubbele voordeel van zorgeloze effectieve whitening en tegelijkertijd volledige veiligheid voor glazuur en tandvlees.

Actieve Zuurstof Formule

Safe & White® is anders. De unieke Ardox-X technologie is ontwikkeld door tandartsen en is peroxidevrij waardoor het volkomen veilig is voor glazuur en tandvlees. De gel produceert een complex waarbij zuurstof vrijkomt. De oxidatie resulteert in het wittende effect, waardoor je tanden binnen 7 dagen zichtbaar witter worden.


Gebruik Safe & White® producten regelmatig en je houdt een stralende lach zonder enige schade voor glazuur en tandvlees.


Gevaren van peroxide:

De foto’s tonen beide het tandglazuur oppervlak. Links een tand die is behandeld met Safe & White® en rechts een tand die met een peroxide product in aanraking is gekomen. Het verschil is duidelijk! Eris geen enkele schade bij de Safe & White® tand, terwijl de tand die met peroxide is behandeld zichtbaar is aangetast.


 


"Continuedexposure to peroxide whitening compounds, especially when exposed toacidic solutions [...] can cause demineralization of tooth enamel. Inevitably this can lead to tooth decay and/or increased sensitivity."
source: http://www.therabreath.com.au

"Hydrogen peroxide can increase temperature sensitivity in the teeth, ..."
source: http://www.adha.org


De voordelen van
Safe & White®

  • natuurlijk witte lach met de Kit of Brush, zichtbare resultaten binnen 7 dagen.
  • Peroxide vrij en PH neutraal - een unieke en veilige formule met actieve zuurstof.
  • Safe & white® (unieke) tandpasta voor het behoud van natuurlijk witte tanden en eliminatie van bacteriën die slechte adem en tandvleesontstekingen veroorzaken